5 beste Renske hondenvoer Test van 2024

Laatste update: 18.04.24

 

Beste Renske hondenvoer – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Het Renske hondenvoer werd oorspronkelijk opgericht door de Nederlandse Renske en haar man Jan die hun passie voor voeding en dieren besloten te combineren. Vandaag de dag is er dan ook een uitgebreid aanbod aan Renske hondenvoer op de markt te vinden, wat de keuze er niet altijd makkelijker op maakt. Daarom zijn we zo vrij geweest om enkele toppertjes binnen dit segment op een rijtje te plaatsen. Zo zou je onder meer kunnen kiezen voor het Renske Puppy – hondenvoer indien je trouwe vriendje een leeftijd tussen 3 en 12 maanden kent. Is je hond echter volwassen, dan lijkt de keuze voor het Renske Super Premium Zalm hondenvoer alvast een betere keuze te zijn. 

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 beste Renske hondenvoer (Reviews) van 2024

 

Het beste Renske hondenvoer is datgene dat het best aan de noden van je trouwe viervoeter voldoet. Of je keuze daarbij uitgaat naar het graanvrije Renske hondenvoer voor volwassen honden dan wel specifiek Renske hondenvoer voor puppy’s; blijft een persoonlijke keuze. Net zoals de keuze voor de smaak. Zo kun je onder meer kiezen voor Renske hondenvoer met zalm, hondenvoer van Renske met lam of eend en Renske hondenvoer met kip. Heel wat klanten hebben alvast positieve ervaringen met het Renske hondenvoer wat ook verklaard wordt in het advies uit de online reviews. Bekijk de top 5 hieronder even alvorens een keuze te maken.

 

Renske hondenvoer puppy

 

1. Renske Puppy – Hondenvoer – 2 x 12 kg // Puppy 1-12 maanden

 

Ben je op zoek naar een volwaardige en 100% natuurlijke hondenvoeding voor je levendige pup? Dan loont het alvast de moeite om dit hondenvoer van het bekende – en misschien voor velen ook wel beste – Nederlandse merk Renske eens even onder de loep te nemen. Heel wat klanten reageren alvast enthousiast en belonen het product met een maximaal aantal sterren.

Het Renske hondenvoer voor puppy’s wordt jou aangeboden in een heuse voordeelverpakking bestaande uit 2 afzonderlijke zakken met elk een inhoud van 12 kg. Dit brengt het totaalplaatje op een royale inhoud van maar liefst 24 kg en dit aan een relatief goedkope prijs. 

Het voer bestaat uit een aanzienlijk percentage uitgebalanceerde eiwitten en vetten die broodnodig zijn tijdens de eerste levensmaanden van je pup. Dit wordt verder aangevuld met een gezonde portie verse en gedroogde kip in combinatie met gedroogde lam, bruine rijst, haver, kippenbouillon, sorghum, lijnzaad en zeewier. 

 

Voordelen:

Inhoud: het Renske hondenvoer voor puppy’s wordt jou aangeboden in een voordeelverpakking bestaande uit 2 zakken van elk 12 kg.

Doelgroep: het betreft een licht verteerbare en 100% natuurlijke voeding die speciaal gericht is op puppy’s van eender welk ras.

Samenstelling: de voeding telt een aanzienlijke hoeveelheid uitgebalanceerde eiwitten (28%) en vetten (19%) die worden aangevuld met granen, rijst en een grote portie verse kip (26%), gedroogde kip (15%) en gedroogde lam (4,6%).

 

Nadelen:

Geen volwassenen honden: ben je op zoek naar een geschikte hondenvoeding voor volwassen en/ of senioren honden dan is dit product misschien niet meteen de allerbeste aanbeveling.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Renske hondenvoer zalm

 

2. Renske Super Premium Zalm Graanvrij 12 kg – Hond // Verse zalm

 

Het Renske Super Premium Adult hondenvoer is – zoals de naam reeds doet vermoeden – voornamelijk bedoeld voor de volwassen hond met een leeftijd vanaf 2 jaar tot en met 8 jaar oud, ongeacht het ras. Het voer wordt – vanwege zijn unieke samenstelling – hoofdzakelijk beschouwd als een vorm van dieetvoer met als doelstelling een leven lang slank en gezond te blijven. Uiteraard dien je de porties hondenvoer af te stemmen op het gewicht van je hond, de grootte, de leeftijd en de dagelijkse activiteit van je viervoeter.

Het Renske Super Premium hondenvoer blijkt volledig graanvrij en biedt 100% natuurlijke zalm aan als top hoofdingrediënt. Uiteraard wordt dit verder aangevuld met de nodige eiwitten, vetten, nutritionele toevoegingsmiddelen en dergelijke meer teneinde een optimale natuurlijke hondenvoeding te creëren.

Een blik op de online reviews laat dan ook gelijk een mooie gemiddelde eindscore van 4,9 sterren zien waarbij klanten uitermate tevreden zijn over de aangeboden kwaliteit. Wil je het Renske hondenvoer graag aankopen dan kun je dit makkelijk online verwezenlijken. Daarbij kun je eveneens vragen om een Renske hondenvoer proefpakket indien je viervoeter het hondenvoer nooit eerder heeft geprobeerd.

 

Voordelen:

Inhoud: het Renske Super Premium Adult hondenvoer wordt geleverd in een stevige verpakking die gekenmerkt wordt door een inhoud van 12 kg. Indien je het product niet kent, kun je informeren naar een portie van 100 gram van het Renske hondenvoer. 

Samenstelling: zalm vormt het hoofdbestanddeel van deze hondenvoeding en wordt verder aangevuld met onder meer aardappel, zoete aardappel, bietenpulp en tal van toevoegingsmiddelen, eiwitten en vetten.

Graanvrij: in tegenstelling tot heel wat andere soorten hondenvoer, blijkt dit product 100% graanvrij en bijgevolg ook geschikt voor honden met bepaalde voedselintoleranties.

 

Nadelen:

Prijskaartje: we durven stellen dat het prijskaartje per 12 kg hier duidelijk een pak hoger ligt in vergelijking met sommige andere Renske hondenvoer.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Renske hondenvoer kip

 

3. Renske Mighty Omega Plus Adult/Senior Kip – Hondenvoer – 15 kg

 

Renske hondenvoer werd zo’n 25 jaar geleden door de Nederlandse voedingsdeskundige Renske en haar man Jan – beiden gepassioneerd door dieren – ontwikkeld. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een vaste waarde op het gebied van hondenvoeding en velen beschouwen het dan ook – niet onterecht – als veruit het beste merk.

Zo kun je er bijvoorbeeld ook dit Renske Mighty Omega Plus hondenvoer aankopen. Het hondenvoer wordt jou aangeboden in een stevige verpakking met een royale inhoud van maar liefst 15 kg en richt zich voornamelijk op het welzijn van volwassen honden – ongeacht het ras – met een leeftijd tussen 2 en 8 jaar oud. Bovendien wordt de voeding tegen een vriendelijk prijskaartje aangeboden waardoor het wel een aanbieding lijkt tegenover de andere pareltjes binnen deze selectie.

Het hondenvoer wordt gekenmerkt door een grote hoeveelheid verse kip en werd – naast de gangbare uitgebalanceerde eiwitten, vetten, mineralen en vitaminen – verder aangevuld met een zichtbare hoeveelheid Omega Plus. Deze draagt niet alleen bij aan een glanzende vacht maar zorgt tevens ook voor sterke tanden en een vaste ontlasting. Klanten zijn alvast enthousiast en raden het product unaniem aan.

 

Voordelen:

Inhoud: het Renske Mighty Omega Plus hondenvoer wordt jou aangeboden in een verpakking van 15 kg.

Doelgroep: het hondenvoer is bedoeld voor de volwassen en/ of senior hond met een geschatte leeftijd van 2 tot 8 jaar oud.

Samenstelling: het voer kenmerkt zich door een belangrijke portie kip in combinatie met de nodige vetten, eiwitten, mineralen, vitaminen én een aanzienlijke hoeveelheid Omega Plus.

Budgetvriendelijk: in vergelijking met de andere toppers binnen deze selectie en rekening houdend met de inhoud, beschikt dit hondenvoer wel degelijk over de laagste prijs. Daardoor behoort het alvast tot de populairste producten binnen het segment.

 

Nadelen:

Niet graanvrij: jammer genoeg blijkt dit hypoallergene hondenvoer niet helemaal graanvrij te zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Renske hondenvoer graanvrij

 

4. Renske Super Premium Kip Graanvrij 12 kg – Hond // Productgewicht: 12 kg

 

Is je trouwe viervoeter gevoelig aan granen en/ of gluten? Dan kunnen wij jou alvast dit Renske Super Premium hondenvoer – afkomstig van het gelijknamige merk Renske – warm aanbevelen. Het voer blijkt 100% graanvrij en is geschikt voor volwassen honden, ongeacht het ras, tussen 2 en 8 jaar oud.

Het betreft een licht verteerbare doch 100% complete en volwaardige voeding met als belangrijkste bestanddeel een goede portie verse kip (26%) en gedroogd gevogelte (19%). Dit wordt verder aangevuld met onder meer gevogeltevet, aardappel, zoete aardappel en tal van andere groenten/ fruit, mineralen, vitamine, eiwitten en vetten. Indien gewenst kun je deze droge voeding combineren met de gelijknamige verse vlees/ vis maaltijden.

Hoewel het prijskaartje duidelijk een pak hoger ligt, lijken de meeste klanten toch wel overtuigd van de aangeboden kwaliteit en de lange houdbaarheidsdatum. Heel wat klanten laten weten dat hun huisdier de brokken lekker vindt.

 

Voordelen:

Graanvrij: het Renske Super Premium hondenvoer blijkt alvast 100% graanvrij te zijn.

Doelgroep: het voer is voornamelijk bedoeld voor de volwassen hond vanaf 2 tot en met 8 jaar oud die gevoelig blijkt voor granen en/ of gluten.

Inhoud: het Super Premium hondenvoer wordt jou aangeboden in een stevige verpakking met een royale inhoud van 12 kg.

Samenstelling: het hoofdbestanddeel van dit hondenvoer uit zich in een goede portie kip en gedroogd gevogelte uiteraard in combinatie met de juiste hoeveelheid mineralen, vitaminen, eiwitten, vetten, groenten en/ of fruit.

 

Nadelen:

Prijskaartje: we durven stellen dat het hogere prijskaartje mogelijks wel eens het figuurlijke addertje onder het gras zou kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Renske hondenvoer lam

 

5. Renske Super Premium Adult – Lam/Graanvrij – Hondenvoer – 12 kg

 

We sluiten het rijtje af met het Renske Super Premium graanvrij hondenvoer dat speciaal ontwikkeld werd voor volwassenen honden tussen 2 en 8 jaar oud en senioren honden vanaf 8 jaar oud, ongeacht het ras. Doordat het overigens graanvrij hondenvoer betreft, is het uitermate geschikt voor honden die regelmatig hinder ondervinden van maar- én/ of darmklachten.

Net zoals de vorige toppertjes uit deze selectie, wordt ook dit voer aangeboden in een stevige verpakking met een inhoud van maximaal 12 kg. Het voer wordt daarbij gekenmerkt door een aanzienlijke portie vers lamsvlees (26%) in combinatie met diverse groenten, fruit, mineralen, vitaminen, eiwitten en vetten.

We stellen opnieuw vast dat klanten duidelijk overtuigd zijn van de aangeboden kwaliteit, de lange houdbaarheid en de perfecte levering. Echter, vindt een kleine minderheid het prijskaartje wel degelijk een struikelblok.

 

Voordelen:

Inhoud: het Renske hondenvoer wordt jou aangeboden in een royale hoeveelheid van 12 kg.

Graanvrij: het voer blijkt 100% graanvrij en is dus geschikt voor honden met maag- én/ of darmklachten.

Doelgroep: de voeding is geschikt voor volwassenen honden tussen 2 en 8 jaar oud én senior honden vanaf de gezegende leeftijd van 8 jaar oud.

Samenstelling: de voeding werd opgebouwd rond het belangrijkste bestanddeel lam en kent daarnaast een royale portie groenten, fruit, mineralen, vetten en eiwitten.

 

Nadelen:

Prijskaartje: een kleine minderheid van de klanten is van mening dat het prijskaartje toch wel een domper op de feestvreugde zet.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Renske hondenvoer Koopgids

 

Vandaag de dag is er een breed gamma aan verschillende soorten hondenvoer op de markt wat het er niet altijd makkelijker op maakt om een gerichte en weldoordachte keuze te maken. Wij gaan hier vandaag iets dieper op in en dan specifiek met betrekking tot het Renske hondenvoer. Welke mogelijkheden zijn er rekening houdend met de verschillende leeftijdscategoriën, rassen en eventuele speciale behoeftes? Welke soorten Renske hondenvoer is er tegenwoordig voorhanden en hoe zit het precies met het uiteindelijke prijskaartje? Wij zoeken het graag voor jou uit! 

Even terug in de geschiedenis

Dat het juiste hondenvoer de weg open legt naar onder meer een goede gezondheid én optimale vachtconditie van je trouwe viervoeter; hoeft alvast niet langer te verwonderen. Ook voor de Nederlandse Renske en haar man Jan, beide oprichters van het gelijknamige bekende Renske hondenvoer, werd dit zo onderhand wel duidelijk. 

Zo besloot Renske op een gegeven moment om haar beide passies – dieren en voeding – met elkaar te combineren waardoor zo’n 25 jaar geleden het merk Renske hondenvoer op de markt werd losgelaten. In tegenstelling tot heel wat andere merken, is het Renske hondenvoer 100% gericht op het welbehagen van het dier – kat of hond – waardoor een aanzienlijke portie verse vis en/ of vlees in combinatie met fruit en groenten niet mochten ontbreken.

Tegenwoordig is er dan ook een ruim aanbod aan verschillende soorten Renske hondenvoer geschikt voor katten, honden, jong en oud, natte en/ of droge voeding wat de keuze niet altijd even makkelijk maakt. Tegelijkertijd biedt het je ook de mogelijkheid om op zoek te gaan naar een duurzame en correcte hondenvoeding die tegemoet komt aan de belangen en noden van je dier.

 

Het mogelijke prijskaartje

Alvorens we hier verder op ingaan, willen we toch even kort de aandacht vestigen op het uiteindelijke prijskaartje. Zo kan de prijs makkelijk variëren van ongeveer 10 á 12 euro voor een zak van 600 gram droogvoer tot maar liefst 160 à 165 euro voor 2 zakken van elk 12 kg droogvoer. Hoewel de kwaliteit van het voer dient te primeren op de prijs, kan het prijskaartje voor velen toch een grote hap uit het budget betekenen. Het lijkt ons daarom een goede aanbeveling om verschillende soorten Renske droogvoer met elkaar te vergelijken en daarbij rekening te houden met aanbiedingen en/ of (tijdelijke) promoties.

 

Samenstelling

Ben je voor het idee gewonnen en wil je hondenvoer van Renske wel eens even uitproberen? Dan is het misschien aangenaam om weten welke voedselpiramide door Renske en haar man Jan steevast wordt gehanteerd bij de ontwikkeling van (nieuw) voer. 

Zo omvat het Rense hondenvoer – nat én droog – als belangrijkste onderdeel een goede portie aan verse vis of vlees. Dit wordt steevast gecombineerd met een geringe hoeveelheid groenten, fruit, actieve kruiden, mineralen en vitaminen. In tegenstelling tot heel wat andere soorten hondenvoer wordt de klemtoon hier duidelijk gelegd op het belang van natuurlijke rauwe materialen. Dit maakt het trouwens ook mogelijk om het Rense nat en droog hondenvoer probleemloos met elkaar te combineren zonder dat dit averechts effect heeft op de gezondheid van je dier.

Het type Renske hondenvoer in relatie tot de leeftijd en structuur

Neem je de tijd om de persoonlijke webpagina van het Renske hondenvoer even door te nemen, dan zul je al gauw begrijpen dat er heel wat mogelijkheden zijn op het gebied van hondenvoer. Zo wordt in eerste instantie een onderscheid gemaakt tussen droog en nat hondenvoer dat – zoals hierboven reeds vermeld – probleemloos met elkaar kan worden gecombineerd.

Vervolgens kan per categorie een nieuwe onderverdeling worden gemaakt op basis van smaken, leeftijd en/ of specifieke noden. Zo kun je opteren tussen diverse vlees/ visgerechten waaronder lam, tonijn, eend of kip. Daarnaast kun je het voer ook op basis van leeftijd of bepaalde noden onderverdelen. Zo is er onder meer een verschil tussen het hondenvoer voor puppy’s dan wel volwassen honden; en kan er ook een onderscheid gemaakt worden op basis van ras of noden. Denk in het laatste geval bijvoorbeeld aan gesteriliseerde honden, honden met spijsverteringsproblemen etc.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu