5 beste Puppyrennen Test van 2024

Laatste update: 23.07.24

 

Beste puppyrennen – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Wanneer je een puppy in huis neemt met kleine bijtgrage tandjes, dan wil je je meubels en je nieuwe schoenen graag veiligstellen wanneer je er even niet bent. De keuze voor een puppyren is daarbij een goed idee om zowel je spulletjes als je kleine vriend veilig te houden. We hebben er 3 geselecteerd om eens te vergelijken. Zo zien we dat de TecTake puppyren Carola kan opgevouwen worden en gemakkelijk is om mee te nemen. Daarnaast heb je de Opvouwbare puppyren van Meisterpet die bovendien wordt geleverd met een draagtas en een gratis drinkbak.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 beste puppyrennen (Reviews) van 2024

 

Ben je op zoek naar een puppyren die opvouwbaar is  zodat je hem ook kunt meenemen als jullie ergens naartoe gaan? Of kies je voor een exemplaar in draadstaal dat in de tuin en zelfs binnen kan worden gebruikt? Wij willen je graag het advies geven om de 5 toppers die we voor jou geselecteerd hebben eens rustig te bekijken. Kies er de beste puppyren uit en misschien is die wel net in de aanbieding.

 

1. TecTake puppyren Carola opvouwbaar

 

De Carola van TecTake is een roze puppyren met een diameter van 114 cm en een hoogte van 58 cm waardoor hij ideaal is voor puppy’s en andere kleine huisdieren zoals cavia’s en konijnen. De ren heeft bovendien 2 deurtjes en 8 vensters die worden afgeschermd met mesh netten zodat er een goede luchtcirculatie is. In de reviews zien we alleen maar klanten die uiterst tevreden zijn en deze puppyren zeker aanraden.

De puppyren is gemaakt uit 100% polyester waardoor hij eenvoudig te onderhouden is. Doordat de ondergrond verwijderbaar is, kun je die ook gemakkelijk en snel schoonmaken als je puppy een ongelukje heeft. Daarnaast zijn er op de zijkant 2 zakken bevestigd die ideaal zijn om speelgoedjes of andere accessoires in op te bergen.

Bovendien is de puppyren eenvoudig op te vouwen zodat hij kan opgeborgen worden wanneer je hem niet nodig hebt. Doordat hij geleverd wordt met een handige draagtas kan hij ook meegenomen worden op reis of op visite. Daarnaast kan de grote opening bovenaan afgesloten worden met een mesh net zodat je puppy een veilige en knusse rustplaats of speelplaats heeft. 

 

Voordelen:

Afmetingen: de puppyren heeft een diameter van 114 cm en een hoogte van 58 cm waardoor het een ideale speelplaats is voor je kleine vriend.

Ventilatie: de ren die gemaakt is uit 100% polyester heeft 8 vensters en 2 deurtjes die afgeschermd worden door mesh netten die bovendien voor een goede ventilatie zorgen.

Gebruiksgemak: doordat deze ren kan opgevouwen worden is hij heel geriefelijk om mee te nemen op reis of als je op visite gaat.

Onderhoud: de ondergrond kan afgeritst worden zodat die makkelijk onder de kraan kan afgespoeld worden. De zijkanten kunnen eenvoudig met een vochtige doek en een sopje worden afgewassen.

 

Nadelen:

Opbergen: een klant laat weten dat het openzetten iets eenvoudiger is dan het terug opvouwen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Opvouwbare puppyren puppytent met draagtas en gratis drinkbak

 

De opvouwbare puppyren van Meisterpet is de populairste in ons lijstje. Deze achthoekige ren is door zijn lichte gewicht van 2 kg praktisch om mee te nemen op reis. Hij kan zowel binnen als buiten geplaatst worden en bovendien kan hij bijvoorbeeld in het gras verankerd worden met de bijgeleverde haringen zodat hij stevig vast staat.

De tent kun je vlot en snel opzetten dankzij het pop-up systeem en bovendien zorgt het metalen geraamte voor extra stevigheid van de wanden. Dankzij de diameter van 120 cm en de hoogte van 65 cm is er voldoende ruimte om je lieveling een comfortabele slaapplaats te bieden of een veilige speelruimte. De puppyren wordt bovendien geleverd met een bijpassende draagtas en een drinkbak.

De ren die gemaakt is uit 100% polyester heeft bovendien 2 ingangen die kunnen worden dichtgeritst zodat je puppy er niet uit kan ontsnappen. De zijkanten zijn afgeschermd met mesh netten die zorgen voor een goed zicht voor je pup en daarnaast ook voor luchtcirculatie. De zwart/beige puppyren is bovendien beschikbaar in 2 formaten. In de reviews zien we een zeer goede tevredenheid over de prijs-kwaliteitverhouding van dit product. 

 

Voordelen:

Gebruiksvriendelijk: deze puppyren heeft een doorsnede van 120 cm en een hoogte van  65 cm. Hij is bovendien geschikt om te gebruiken voor puppytraining en als een veilige speelruimte of slaapplaats.

Opvouwbaar: de tent is eenvoudig op te zetten dankzij het pop-up systeem en kan gemakkelijk meegenomen worden in de handige draagtas die wordt bijgeleverd.

Veilig: de bovenkant kan afgesloten worden met een mesh net waardoor het ook een veilig plek is voor bijvoorbeeld konijnen of andere kleine huisdieren.

Onderhoud: de onderkant van de puppyren kan met een vochtige doek snel en eenvoudig gereinigd worden.

 

Nadelen:

Wankel: voor grotere onstuimige puppy’s is deze ren minder geschikt omdat hij wat wankel zou zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Puppyren hondenren puppytent draagbaar maat S afmeting

 

De hondenren van Kellypet is gemaakt uit een stevige nylonstof in combinatie met een andere stof die ook gebruikt wordt bij parachutes. Hij heeft bovendien een mooi blauwe kleur die afgewerkt is met zwart. In de reviews zien we dat de klanten tevreden zijn over deze puppyren en dat ze dit een praktisch product vinden om te gebruiken.

Door het lichte gewicht en zijn compacte formaat van 73 cm doorsnede en 43 cm hoogte is deze hondenren zeer gemakkelijk om mee te nemen. Bovendien is de puppyren verkrijgbaar in de maten small en large in verschillende kleuren zodat je er zeker wel eentje zult vinden naar jouw smaak.

Deze ren is uitermate geschikt om kleine honden en puppy’s een veilige plek te geven om te slapen en te spelen. Hij biedt bovendien voldoende schaduw zodat je hondje niet oververhit kan raken als hij buiten speelt. Het luikje aan de voorzijde en de opening aan de bovenzijde zorgen ervoor dat je je pup makkelijk in de tent kunt plaatsen en er terug uit kunt halen.

 

Voordelen:

Formaat: deze puppyren is verkrijgbaar in de maten small en large.

Materiaal: door het gebruik van een nylonstof die ook gebruikt wordt voor parachutes heeft deze hondenren een heel licht gewicht.

Gebruiksgemak: de ren kan heel eenvoudig opgezet en terug opgevouwen worden waardoor hij geriefelijk is om mee te nemen.

Onderhoud: hij is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.

 

Nadelen:

Stabiliteit: deze puppyren zou minder geschikt zijn voor grotere puppy’s die wat zwaarder zijn omdat de ren gemakkelijk zou kunnen omvallen als ze tegen de wand springen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Topmast puppyren premium hoogte 100cm 8 delen

 

Topmast  wordt door velen beschouwd als het beste merk op het gebied van hondenaccessoires. Het is gekend voor zijn betaalbare producten met een hoge kwaliteit. De metalen puppyren heeft een zwarte coating waardoor hij er heel mooi uitziet. De totale omtrek van deze hondenren is 640 cm en hij bestaat uit 8 delen die je eenvoudig aan elkaar kunt koppelen door middel van koppelpennen.

Er is 1 deur voorzien en bovendien kunnen de panelen zodanig gedraaid worden dat je de ren in elke gewenste vorm kunt plaatsen. Door de hoogte van 100 cm is deze ren geschikt voor puppy’s en honden met een gemiddelde schofthoogte, zoals bijvoorbeeld een cocker spaniël of een fox terriër. Deze hondenren is echter niet geschikt om buitenshuis te plaatsen.

Het metaal zou na een tijdje kunnen beginnen roesten want het is niet behandeld tegen vochtige weersomstandigheden. De klanten zijn tevreden over dit product en raden het zeker aan. Echter,  één persoon is niet tevreden over de kwaliteit omdat hij de ren buiten onder een oversteek had geplaatst en hij was beginnen roesten. Er staat nochtans duidelijk bij vermeld dat dit product niet geschikt is voor gebruik buitenshuis.

 

Voordelen:

Vorm: de ren wordt geleverd in 8 aparte delen die een breedte hebben van 80 cm en die zodanig op elkaar kunnen worden gedraaid dat je de beste vorm voor jouw ruimte kunt kiezen.

Gebruiksgemak: de hondenren is zeer eenvoudig in elkaar te zetten dankzij het systeem met koppelpennen die werken zoals deurscharnieren.

Zichtbaar: doordat de constructie in draadmetaal is, is er een goede zichtbaarheid zowel voor de puppy’s als het baasje.

 

Nadelen:

Enkel binnengebruik: deze hondenren is niet geschikt om buiten te gebruiken omdat het metaal zou kunnen oxideren.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Flamingo puppyren verzinkt 60cm hoogte ook voor buitenshuis

 

De puppyren van het gekende merk Flamingo heeft een goedkope aankoopprijs waardoor hij ook meteen in de laagste prijscategorie van onze top 5 valt. De ren is geschikt om zowel binnen als buitenshuis te gebruiken dankzij de beschermende laag op de verzinkte panelen.

De totale omtrek van deze hondenren is 360 cm en hij heeft een hoogte van 60 cm waardoor hij geschikt is voor puppy’s en kleine hondenrassen zoals een dwerg pincher of een chihuahua. Bovendien bestaat de ren uit 6 aparte panelen van 60 cm breed en is hij eenvoudig in elkaar te zetten door middel van koppelpennen. De bijgeleverde grondpennen zorgen ervoor dat je hem makkelijk in de tuin kunt vastzetten in het gras.

Deze puppyren kan ook binnenshuis geplaatst worden en is de ideale oplossing wanneer je de puppy liever niet alleen laat. Je kunt je kleine vriend hierin plaatsen zonder dat je je zorgen moet maken over je meubels of eventuele ongelukjes. In de reviews zien we dat de klanten het eens zijn over de prijs-kwaliteitverhouding. De ren is een beetje wankel en dus enkel geschikt voor kleine hondjes en knaagdieren.

 

Voordelen:

Gebruiksvriendelijk: de puppyren is eenvoudig te plaatsen en terug uit elkaar te halen.

Roestvrij: de verzinkte panelen hebben een beschermingslaag waardoor de puppyren roestvrij is en buiten kan gebruikt worden.

Het prijskaartje: dit product valt in de laagste prijscategorie in het door ons gekozen assortiment.

Grondpennen: dankzij de bijgeleverde grondpennen kan de ren buiten in de grond verankerd worden.

 

Nadelen:

Onstabiel: door het lichte gewicht van deze hondenren staat hij niet echt stevig waardoor hij enkel geschikt is voor kleine honden en knaagdieren.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Puppyrennen Koopgids

 

Wanneer je een puppyren wilt aankopen, dan zijn er enkele factoren die je toch wat nader moet bekijken. Er zijn verschillende soorten puppyrennen voor zowel binnen als buiten. Naast het formaat en de gebruikte materialen is het belangrijk om er even bij stil te staan waarvoor je hem zult gebruiken. Voor je een beslissing neemt ga je beter alles eens rustig vergelijken.  Neem ook de aanbevelingen van de hondentrainers ter harte. Ze kunnen je al een flink eind op weg helpen om de juiste keuze te maken.

Wat is een puppyren en waarvoor wordt hij gebruikt

Een puppyren is een omheining die rondom afgesloten is en een deurtje heeft. Meestal is de ren aan de bovenkant open en bovendien kun je hem zowel binnen als buiten gebruiken. De puppyren kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kun je er gewoon je puppy in zetten met zijn speeltjes om op een veilige manier te ravotten zodat je zelf ook even de handen vrij hebt voor iets anders.

De ren kan ook helpen bij de opvoeding van je pup tijdens de eerste maanden. Een speelse puppy aanziet al gauw je nieuwe schoen als een stukje speelgoed en natuurlijk zijn je meubels de ideale plaats om de tandjes op te scherpen. Door gebruik te maken van een puppyren hoef je je daar geen zorgen over te maken. Daarnaast kan de puppyren ook gebruikt worden als een veilige rust- of slaapplaats voor je hond. Zo  heeft hij zijn eigen plekje waar hij zich kan terugtrekken.

 

De verschillende soorten 

We zien dat er verschillende soorten puppyrennen zijn om zowel binnens- als buitenshuis te gebruiken. Wanneer de ren vooral moet dienen om je hond een veilige speelruimte te geven binnenshuis, dan kun je kiezen voor een metalen omheining of een puppyren in stof. Wil je een omheining om buiten te zetten, dan denk je beter aan een metalen omheining die behandeld is zodat hij weerbestendig en roestvrij is. Bovendien zul je deze soort meestal in de grond kunnen verankeren.

Een puppyren voor binnen die gemaakt is uit een stevige stof heeft meestal een vloertje. Dit type ren is heel handig voor puppy’s of kleine hondenrassen omdat hij meestal opvouwbaar is waardoor je hem makkelijk kunt meenemen. Zo kun je ook je kleine vriend een veilige plek bieden als je op reis gaat of even op visite. Daarnaast zorgt het vloertje ervoor dat een ongelukje geen schade toebrengt aan het tapijt of de vloer.

 

De gebruikte materialen

Een puppyren voor buiten is over het algemeen gemaakt uit roestvrij staal of een verzinkt metaal dat bovendien een beschermende coating heeft waardoor de ren roestvrij is. Deze buitenrennen zijn ook beschikbaar met een afdekking zodat je dier droog zit bij regenweer en beschermd is tegen de zon. Vaak hebben ze ook een vloertje om je trouwe vriend toch een comfortabele droge ondergrond te bieden.

De puppyren in stof is veelal gemaakt uit een stevige nylonstof of polyester. Deze ren heeft meestal een licht metalen frame dat in de stof is ingewerkt om de zijkanten toch enige stevigheid te bieden. De zijkanten van deze ren hebben venstertjes die afgeschermd worden met mesh netten die niet snel zullen scheuren. Ook de bovenkant kan soms afgesloten worden met een net om beschutting te bieden tegen de zon.

Het formaat

Het formaat van de puppyren is een belangrijk punt om even bij stil te staan. Eerst moet je bekijken waar je de ren zult gaan zetten en hoeveel ruimte je daarvoor ter beschikking hebt. Sommige rennen kun je ook uitbreiden of kleiner maken door middel van panelen toe te voegen of weg te laten. Er zijn rennen in allerlei afmetingen en vormen te verkrijgen zodat je zeker het geschikte formaat zult vinden waarmee jullie beiden zich goed voelen.

Daarnaast moet je ook even bedenken welke ren het meest geschikt is voor het ras van jouw puppy. Zo moet je bijvoorbeeld voor een labradorpup geen stoffen ren kopen met een diameter van 100 cm want binnen de kortste tijd is hij eruit gegroeid. Een stoffen puppyren is eigenlijk meer geschikt voor kleine hondenrassen en puppy’s van middelgrote rassen.

 

Het prijskaartje

De prijs van een puppyren is nogal uiteenlopend. Het is vooral afhankelijk van het formaat van de ren en uit welke materialen hij is gemaakt. In de aanbiedingen zien we vaak einde reeksen voorbij komen van gekende merken waardoor je al een grote puppyren voor een kleine prijs kunt aankopen. Voor een metalen ren om buiten te gebruiken mag je rekenen tussen 130 en 300 euro afhankelijk van de afmetingen en de gebruikte materialen. Voor een metalen binnenren betaal je ongeveer 40 euro. Een stoffen puppyren kun je aankopen tussen 30 en 60 euro.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu