Beste drinkfontein voor honden

Laatste update: 19.05.24

 

Drinkfonteinen voor honden test van 2024

 

Zodra je besluit om een dier in huis te nemen dan weet je meteen dat je ervoor zult moeten zorgen. Het maakt niet uit of het nu een kat, een hond of een konijn is. Het is belangrijk dat je huisdier te alle tijd voorzien is van fris drinkwater en een bakje heerlijke voeding. Vandaag stellen we jou dan ook de 3 best beoordeelde drinkfonteinen voor honden even voor. Zo blijkt de Drinkwell 360 drinkfontein voor honden echt wel een goede aanbeveling te zijn. Op die manier kun jij ervoor zorgen dat je trouwe viervoeter een ganse dag door van fris en heerlijke stromend water voorzien zal zijn. Je kunt natuurlijk ook opteren voor de Ebi Mango drinkfontein voor honden. Ondanks de kracht waarover dit toestel beschikt, zul je merken dat het eigenlijk zo goed als geluidloos functioneert.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Drinkfontein voor honden reviews – top 5

 

 

Als jij dieren hebt, dan is schoon en vers drinkwater wel iets waar jij zeker elke dag voor zal moeten zorgen. Misschien heb jij niet elke dag de tijd daarvoor of als je een poosje afwezig zal zijn, dan kun je gebruik maken van een drinkfontein voor de hond. Geef jouw trouwe vriend wat het verdient en kies de beste drinkfontein voor de hond uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Drinkwell 360

 

Met de Drinkwell® 360 drinkfontein voor honden zorg jij ervoor dat jouw huisdier voorzien is van schoon en stromend drinkwater. Stromend water is gezonder voor jouw hond dan water dat je gewoon in een bak zet.

Dit product heeft tuit ringen die in totaal 5 stralen met stromend water geeft. Het is voorzien van diverse filters die ervoor zorgen dat het water schoon blijft.

Als je op zoek bent naar een relatief goedkope drinkfontein, dan is dit product wel niet in de top 3 van de goedkope drinkfonteinen voor honden. Toch zijn de beoordelingen die er tot nu toe geplaatst zijn, voor het grootste deel positief. Dit product is eenvoudig om te gebruiken en het is gemakkelijk om het schoon te maken. Het maakt niet veel lawaai en het heeft een grote inhoud. Het is volgens sommige gebruikers niet geschikt om te gebruiken voor natte en droge vloeren.

Met deze Drinkwell 360 drinkfontein voor honden zul je niet meteen het model met de laagste prijs in huis halen. Toch merken we dat dit apparaat heel wat kwaliteit en voordelen aanbiedt die de moeite waard te zijn. Laten we dan ook even op zoek gaan naar de voor- en nadelen en wie weet behoort het apparaat wel tot de populairste drinkfonteinen.

 

Voordelen:

Filters: het apparaat is uitgerust met meerdere filters. Op die manier kun je er zeker van zijn dat je trouwe viervoeter steeds van schoon water kan genieten.

Tuit ringen: je zult merken dat de fontein over een aantal tuit ringen beschikt die zorgen voor 5 verschillende waterstralen.

Onderhoud: volgens heel wat kopers is deze drinkfontein voor honden bijzonder gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

 

Nadelen:

Kostenplaatje: je zult er wel rekening mee moeten houden dat het niet meteen één van de goedkope drinkfonteinen voor honden is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Ebi Mango

 

De Ebi Mango drinkfontein voor de hond is het ideale product voor mensen met een druk leven of voor mensen die het heel belangrijk vinden om hun dieren te voorzien van vers en schoon drinkwater.

Dit product heeft een inhoud van 1,5 liter en kan gebruikt worden voor honden en katten. Het heeft een stille motor en is voorzien van een pomp en filters die je kunt verwisselen indien nodig.

Opvallend is dat dit product niet alleen pluspunten heeft voor de gebruikers, maar ook minpunten. De minpunten voor sommige van de gebruikers zijn onder andere dat het snoer te kort is en dat dit product niet geschikt is voor alle vloeren. Daarnaast is dit product ook niet helemaal stil. Het is wel van goede kwaliteit en gemakkelijk en eenvoudig om te gebruiken. Komt heel handig uit om te voorzien in vers drinkwater en de dieren houden ervan.

Wanneer je regelmatig weg bent van huis dan is deze Ebi Mango drinkfontein voor honden werkelijk het ideale apparaat voor jou. Je kunt ervoor zorgen dat je trouwe viervoeter de ganse dag door van schoon en vooral vers drinkwater kan genieten. Het loont dan ook de moeite om de eigenschappen van dit apparaat even op een rijtje te plaatsen.

 

Voordelen:

Volume: deze drinkfontein beschikt over een totaal volume van maar liefst 1,5 liter. Je kunt deze fontein bovendien zowel door honden alsook door katten laten gebruiken.

Handig in gebruik: het apparaat werkt zo goed als geluidloos. Daarnaast zijn er verschillende filters en pompsystemen voorzien zodat je huisdier steeds vers drinkwater heeft.

 

Nadelen:

Kort snoer: volgens een kleine minderheid van de kopers had het snoer van deze drinkfontein toch wel iets langer mogen zijn.

Niet geluidloos: volgens een enkele gebruiker zou het apparaat toch wel wat lawaai maken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Petsafe

 

De Petsafe drinkfontein voor de hond heeft een ruime inhoud van 8,5 liter water. Met dit product heeft jouw hond genoeg vers drinkwater. Doordat er zuurstof wordt toegevoegd aan het water, is het drinken ervan verfrissend voor jouw huisdier.

Hierdoor kan het dier ook meer water gaan leren drinken. Het is voorzien van een koolstoffilter die ervoor zorgt dat er geen onprettige geuren of smaken voorkomen bij dit product. Met de diepe bak zal jouw huisdier nu ook minder gaan morsen bij het drinken.

Aan de hand van het aantal reviews zou je wel anders denken over dit product, maar voor de enige persoon die een review heeft gegeven hiervoor is het een topproduct. Het heeft een mooi design en staat daardoor mooi op zijn plek. Daarnaast neemt dit product niet veel ruimte in beslag. Het is even wennen voor de dieren, maar ze zullen ervan houden.

Wanneer je op zoek gaat naar een degelijke drinkfontein voor je trouwe viervoeter dan zul je heel vaak het merk Petsafe tegenkomen. Het zal dan ook niet verwonderen dat dit door heel wat gebruikers dan ook omschreven wordt als veruit het beste merk.

 

Voordelen:

Inhoud: deze drinkfontein heeft een totale capaciteit van maar liefst 8,5 liter.

Zuurstof: in tegenstelling tot sommige andere drinkbakken voor honden, wordt er bij dit model ook zuurstof toegevoegd. Daardoor blijft het water schoon en verfrissend.

Koolstoffilter: de koolstoffilter zorgt ervoor dat eventuele vervelende geurtjes of smaken in het water vermeden worden.

Diepe bak: je zult merken dat deze drinkfontein over een tamelijk diepe bak beschikt. Op die manier zul je merken dat je trouwe viervoeter minder vaak morst.

 

Nadelen:

Budget: de koper is laaiend enthousiast met dit apparaat. Toch durven we vermoeden dat het prijskaartje voor andere klanten wel een probleem zou kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. CatIt

 

De CatIt drinkfontein kun je gebruiken voor katten, maar ook voor kleine honden. Dit product heeft een inhoud van 1,5 liter en het is uitgevoerd in de kleur antraciet. Als je gebruik maakt van zo een drinkfontein, dan ben je ervan verzekerd dat jouw dieren altijd vers en schoon drinkwater hebben. Het kan ook werken als extra stimulans voor dieren die niet van drinken houden.

Als je de reviews van dit product leest, dan merk je dat er meer positieve beoordelingen zijn geplaatst voor dit product. Dat is ook de reden waarom de kopers goed advies geven voor dit product en het aanraden.

Het enige wat ze minder vinden is dat je dit product niet kunt gebruiken voor natte en droge vloeren. Dit product heeft een goede kwaliteit en het is gemakkelijk om te gebruiken. Het komt trouwens ook handig uit.

Met de CatIt drinkfontein haal je een apparaat in huis dat je zowel door katten alsook door kleine hondjes kunt laten gebruiken. De drinkbak heeft een totaal volume van ongeveer anderhalve liter en heeft een neutrale antraciet kleur. Daardoor past het vrijwel in om het even welke omgeving.

 

Voordelen:

Handig in gebruik: met behulp van deze drinkfontein kun jij er op een snelle en eenvoudige manier voor zorgen dat je hond steeds van vers en schoon drinkwater voorzien is. Bovendien helpt het ook het drinkgedrag van je huisdier te verbeteren en te stimuleren.

Goede kwaliteit: we merken dat er heel wat kopers zijn die een positief advies geven over de kwaliteit van dit product.

Inhoud: deze drinkbak heeft een totale capaciteit van ruim 1,5 liter. Daardoor is het niet alleen geschikt voor kleine hondenrassen maar kun je het ook gebruiken voor katten.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: volgens een kleine minderheid van de kopers kun je dit apparaat niet zowel voor nat alsook voor droog voer gaan gebruiken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Ferplast Nadir

 

De Ferplast Nadir waterautomaat is het ideale product dat je kunt gebruiken om verzekerd te zijn dat jouw dieren genoeg drinkwater hebben. Vooral voor de tijden wanneer jij er niet bij bent. Je kunt dus gerust naar het werk gaan, want dit product heeft een inhoud van 3 liter water.

Het is geen elektrisch apparaat, waardoor je niet afhankelijk bent van elektriciteit. Je kunt het dus ook overal meenemen. Het heeft een deksel dat je kunt weghalen om het waterreservoir schoon te maken. Je kunt dit product ook voor katten gebruiken. De bodem is voorzien van een antislip laag.

Een drinkfontein voor honden aanbieding is een product die een prijs heeft als deze. De kopers vinden het gemakkelijk om te gebruiken en het heeft voor sommige een goede kwaliteit. Enkele gebruikers vinden dat dit product een matige kwaliteit heeft en dat je het niet voor alle vloeren kunt gebruiken.

Tot slot is er dan ook nog de Ferplast Nadir drinkfontein voor honden. Dit model is afkomstig van het merk Ferplast dat bijzonder bekend is op het gebied van dierenspullen. Alvorens je besluit om deze drinkfontein aan te kopen, is het misschien een goed idee om even op zoek te gaan naar de voor- en nadelen van dit apparaat.

 

Voordelen:

Inhoud: het apparaat is voorzien van een ruim volume van maar liefst 3 liter. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je eens een volledige dag weg moet.

Bewegingsvrijheid: in tegenstelling tot sommige andere modellen is deze drinkfontein niet elektrisch. Daardoor kun je het product gemakkelijk overal mee naartoe nemen en verplaatsen.

Antislip laag: de bodem van deze drinkfontein voor honden is uitgerust met een handige antislip laag. Daardoor blijft het toestel steeds stabiel staan.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: slechts een kleine minderheid van de kopers is niet helemaal overtuigd van de kwaliteit van het toestel.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Drinkfonteinen voor honden koopgids

 

Ben jij ook een dierenvriend en heb je misschien zelf één of meerdere honden dan weet jij ook dat drinken heel belangrijk is. Een drinkfontein kan dit proces aangenamer maken of zelfs verbeteren. Daarom hebben wij een aantal elementen besproken zodat je weet waar je moet op letten als je verschillende aanbiedingen gaat vergelijken. Houd rekening met het model, de opties, de inhoud en de prijs ervan.

 

 

Model drinkbak

 

Wanneer je op zoek bent naar een goede en leuke drinkfontein voor honden aanbieding dan is het belangrijk dat je weet dat er reeds verschillende modellen op de markt zijn.

Eerst en vooral heb je de keuze tussen een elektrische drinkfontein die dus werkt op basis van stroom. Dan moet je er wel voor zorgen dat de drinkfontein altijd dicht tegen een stopcontact geplaatst wordt. De elektrische modellen die werken met een pomp en met filters die het water gaan reinigen en ontkalken. Dit is dus positief voor de gezondheid van jouw hond. Dan zijn er ook modellen die zonder stroom functioneren en dus niet elektrisch zijn.

Vervolgens zijn er ook modellen die gebaseerd zijn op stromend water of de modellen waarbij de drinkfontein uit stilstaand water bestaat. Besef wel dat een drinkfontein met stromend water veel beter is voor de gezondheid van je hond aangezien bacteriën zo minder kans hebben om zich te vormen. Ook voor honden die niet zoveel water drinken is een fontein met stromend water veel aantrekkelijker.

Kortom er zijn heel wat mogelijkheden en opties wanneer je op zoek gaat naar een drinkfontein voor honden. Houd ook wel rekening met het feit dat een model met een diepe bak ook wel beter is en minder mogelijkheid geeft tot morsen.

 

 

Mogelijkheden

 

Naast het grote assortiment aan verschillende types drinkfonteinen voor honden, is er natuurlijk ook een ruim bereik aan mogelijkheden. Zo heb je bij bepaalde modellen de mogelijkheid om het deksel ervan af te nemen. Op die manier kun je heel gemakkelijk en zonder problemen het waterreservoir gaan schoonmaken. Dit is namelijk niet zo handig bij de drinkfonteinen waar je het deksel niet kunt afnemen.

Er zijn ook een aantal drinkfonteinen die voorzien zijn van een antisliplaag. Op die manier zal de fontein niet verschuiven wanneer jouw trouwe viervoeter eruit drinkt. En dan heb je ook de mogelijkheid om een drinkfontein te kopen die voorzien is van een koolstoffilter. Hierdoor kun je onprettige geuren en smaken gaan vermijden.

Kortom er zijn heel wat mogelijkheden. Denk er wel aan dat een toestel met meer opties en accessoires misschien wel iets duurder zal zijn en dus niet tot de goedkope drinkfonteinen voor honden zal behoren.

 

 

Inhoud

 

De inhoud van een drinkfontein kan variëren van anderhalve liter tot zelfs 8,5 l. Hierbij is het gewoon heel belangrijk dat je rekening houdt met de grootte van de hond. Een groter hondenras zoals bijvoorbeeld de Duitse herder zal niet toekomen met een drinkbakje van anderhalve liter water.

Daarnaast moet je uiteraard ook rekening houden met de tijd die je van huis weg bent. Ben je meestal maar een uurtje weg van huis dan is een drinkbak van anderhalve liter tot 3 l best wel ok. Houd er wel rekening mee dat zodra je thuiskomt, je de drinkfontein weer zal moeten opvullen. Ben je toch vaak een volledige dag van huis dan is een model met een grotere inhoud zeker en vast aan te raden.

Houd ook rekening met het aantal honden. Als je slechts één hond hebt dan hoef je uiteraard niet meteen te gaan voor het grootste model. Heb je meerdere honden, of bijvoorbeeld honden en katten die uit dezelfde bak kunnen drinken, dan kies je best een fontein met een iets grotere inhoud.

 

 

Prijs

 

Net zoals er verschillende modellen op de markt gebracht zijn, kunnen we ook verschillende prijscategoriën gaan waarnemen. Eerst en vooral is de prijs afhankelijk van het bedrag dat je wilt en kunt spenderen aan jouw trouwe viervoeter.

Daarnaast is het ook afhankelijk van het model en de verschillende optiemogelijkheden. Een drinkfontein die op elektriciteit werkt en die constant zorgt voor stromend water zal misschien wel iets duurder zijn dan de gewone drinkfonteinen met stilstaand water.

Voordat je de verschillende aanbiedingen met elkaar gaat vergelijken is het misschien wel een goede aanbeveling om de reviews te lezen van mensen die het product aangekocht hebben en het gebruiken. Houd ook zeker rekening met eventuele promoties. Op die manier zal je zeker en vast de voor jou beste drinkfontein voor honden kunnen vinden.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu